White Village

White Village

 606,00

White Village

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 4-sterren accommodatie White Village. Verblijf in de mooie stad Lahania. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (8.6) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: 2307def46143 Categorieën: ,

Beschrijving

Soms vind ik zo’n mooi plekje, dat ik er even stil van word. Zoals hier bij White Village. Met een glas wijn ben ik neergestreken op het terras bij mijn villa. Voor mij schittert mijn privézwembad in de zon en binnen handbereik staat een schaaltje met olijfjes en brood. Allemaal uit de welkomstmand met lokale producten die voor mijn klaar stond. Met de zee op de achtergrond en omringd door bergen lijkt mijn uitzicht net op een ansichtkaart. Dit is het goede leven op één van de mooiste plekjes op Rhodos.

Verspreid over de tuin liggen 23 villa’s. Bijna allemaal hebben ze een privézwembad of jacuzzi. De architectuur is typisch Grieks en het traditionele gebruik van de witte kleur zie je overal terug. In de omgeving rondom dit schattige witte “dorpje” valt van alles te beleven. Het is zeker de moeite waard om er met de auto op uit te gaan. 

Extra informatie

Stad

Lahania

Aantal sterren

4

Beoordeling

8.6

Verblijf

Villa

Locatie

Hier vind je White Village in de stad Lahania op Rhodos.


Afstanden

Dit zijn de afstanden tot de verschillende belangrijke punten:

Afstand tot strand circa 4 kilometer (kiezelstrand

Afstand tot centrum: lachania circa 500 meter