Auberge Kalopetri

Auberge Kalopetri

 863,00

Auberge Kalopetri

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 4-sterren accommodatie Auberge Kalopetri. Verblijf in de mooie stad Kritinia. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (9.7) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: 34bd21361659 Categorieën: ,

Beschrijving

“En deze petra”, de Belgische eigenaresse Ulrike strijkt over een grote, oude steen die in de muur is gemetseld van het receptiegebouw, “is heel erg oud. Ioannis heeft hem gevonden bij het graafwerk, net voordat we begonnen met de bouw. Waarschijnlijk komt hij nog uit de tijd van de Doriërs, bijzonder hè?” Ik knik en ga met mijn rug tegen een olijfboom zitten terwijl Ulrike de sleutel van mijn bungalow haalt. Auberge Kalopetri ligt hier prachtig: een weids en groot terrein, met vanuit ieder hoekje uitzicht op de zee. Hmm… nu heel eventjes mijn ogen dicht, denk ik. Het rinkelen van de geitenbelletjes, de geur van citrusvruchten en salie…

“Eliza? Je bed ligt echt een stuk comfortabeler hoor!” glimlacht Ulrike als ze mijn verschrikte gezicht ziet. Lachend gaan we de bungalow binnen. “Als je straks met ons mee wilt eten, laat het me dan gewoon even weten!”

Ik ga meteen op ontdekkingstocht: binnen is het een mooie mix van landelijk en eigentijds. Lichte kleuren en veel natuurlijke materialen, zoals hout en steen. En smaakvol afgewerkt, zoals de mooie natuurstenen wastafel. Oog voor detail. Ik ben weer helemaal terug in de tijd!

Extra informatie

Stad

Kritinia

Aantal sterren

4

Beoordeling

9.7

Verblijf

Appartement

Locatie

Hier vind je Auberge Kalopetri in de stad Kritinia op Rhodos.


Afstanden

Dit zijn de afstanden tot de verschillende belangrijke punten:

Afstand tot strand circa 700 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 5 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 35 kilometer
Afstand tot bushalte circa 800 meter