Petroto Villas

Petroto Villas

 738,00

Petroto Villas

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 4-sterren accommodatie Petroto Villas. Verblijf in de mooie stad Kiotari. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (8.9) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: 3358bdf6b526 Categorieën: ,

Beschrijving

Dit moet wel een heel vrolijk persoon zijn, denk ik als ik aankom bij Petroto Villas. De felgekleurde vierkanten huizen prijken op de heuvel. De heuvel zelf is versierd met keien, alsof het een trappenterras is dat bij het zwembad eindigt.

Ik zet de motor van de auto uit, hier moet ik echt nog even langer naar kijken. Dan wordt er op mijn raam geklopt. Filippos, de eigenaar. “Kom, kom”, zegt hij, “van dichtbij is het nog mooier.” Samen rijden we naar boven. De openlucht open haard is aan, de bloemen bloeien, de trappetjes zijn gemaakt van bijzondere stenen en op de paden lopen zelfs patronen. Eigenaar Filippos Tom Sofos en zijn familie houden niet van half werk, én ze zijn graag vrolijk. Filippos wilde een speciale en rustige plek voor zijn gasten. En dat hebben ze gemaakt. Het lijkt wel een meesterwerk. Zijn levenswerk.

“Welke kleur wil je?” vraagt hij. “Rood”, zeg ik. “De kleur van de liefde. En passie, en… precies goed voor deze plek,” zeg ik.

Extra informatie

Stad

Kiotari

Aantal sterren

4

Beoordeling

8.9

Verblijf

Appartement

Locatie

Hier vind je Petroto Villas in de stad Kiotari op Rhodos.


Afstanden

Dit zijn de afstanden tot de verschillende belangrijke punten:

Afstand tot strand circa 450 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: kiotari centre circa 450 meter
Afstand tot luchthaven circa 65 kilometer
Afstand tot bushalte circa 250 meter