Hotel Lindos Princess Beach

Hotel Lindos Princess Beach

 856,00

Hotel Lindos Princess Beach

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 4.5-sterren accommodatie Hotel Lindos Princess Beach. Verblijf in de mooie stad Lardos. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (8.7) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: a3ce46cf82d6 Categorie:

Beschrijving

Hotel Lindos Princess Beach is een luxe, ruim opgezet hotel en ideaal voor een familievakantie met het hele gezin. Het hotel ligt op een unieke locatie aan zee. Vanaf de kamer loop je zo naar het prachtige brede zandstrand, dat langzaam afloopt in zee. Hier is het fantastisch schelpen zoeken of zandkastelen bouwen. Het is een heel groot zandstrand, dus ook zonder kinderen kom je hier goed tot je rust!

Het hotel barst van de faciliteiten en met name de zwembaden zullen voor heel wat plezier zorgen. Het hotel staat bekend om de goede keuken en de uitstekende service voor haar gasten en dat zie je aan alles. Het hele hotel ziet er verzorgd en netjes uit.

De kamers zijn ruim en je kunt kiezen tussen meerdere type kamers. De familiekamers beschikken allemaal over een schuifdeur die de kinderslaapkamer (deels) afscheidt van die van de ouders. Veel kamers liggen in lage bijgebouwen verspreid over de zeer verzorgde tuin.

Tijd om de koffers te pakken en te vertrekken naar dit sfeervolle hotel aan het strand. Veel plezier!

Extra informatie

Stad

Lardos

Aantal sterren

4.5

Beoordeling

8.7

Verblijf

Hotel

Bekijk op kaart

Hier vind je Hotel Lindos Princess Beach in de stad Lardos op Rhodos.