Estrella Villas

Estrella Villas

 732,00

Estrella Villas

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 4-sterren accommodatie Estrella Villas. Verblijf in de mooie stad Lardos. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (8.8) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: c41912d02213 Categorieën: ,

Beschrijving

Dromerig wandel ik door de tuin met weelderige bloemen en schaduwplekjes. Wat is het hier een paradijsje! “Eliza, je hebt de fruitbomen ontdekt zie ik”, hoor ik Kostas zeggen. Glimlachend staat hij achter mij op mij te wachten. “Jeetje, je liet mij schrikken! Ik was net de omgeving aan het bewonderen, wat is het hier prachtig!”, zeg ik tegen hem.

Vanochtend ben ik aangekomen bij Estrella Villas voor een welverdiende vakantie op Rhodos. Meteen bij aankomst merkte ik het al, elk plekje voelt hier prettig aan. Ik heb nog nooit zo iets moois gezien; de villa is tot in de puntjes verzorgd en omringd door een kleurrijke tuin met een privézwembad. Ik loop samen met Kostas naar binnen en hij wijst mij op een flesje olijfolie in de keuken. “Gemaakt door mijn moeder”, vertelt hij met trots.

De moeder van Kostas heb ik nog nooit ontmoet, maar ik weet nu al dat ik het goed met haar kan vinden. Dat zit vast in de familie. Kostas maakt ondertussen wat brood voor de olijfolie klaar, die we samen gaan opeten met een glaasje wijn in de dromerige tuin. Ik ben in een oase van rust en privacy beland…

Extra informatie

Stad

Lardos

Aantal sterren

4

Beoordeling

8.8

Verblijf

Villa

Locatie

Hier vind je Estrella Villas in de stad Lardos op Rhodos.


Afstanden

Dit zijn de afstanden tot de verschillende belangrijke punten:

Afstand tot centrum: circa 1500 meter