Kouros Exclusive Hotel & Suites

Kouros Exclusive Hotel & Suites

 749,00

Kouros Exclusive Hotel & Suites

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 4-sterren accommodatie Kouros Exclusive Hotel & Suites. Verblijf in de mooie stad Faliraki. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (9) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: 86776f3855ad Categorieën: ,

Beschrijving

Droom ik? Ik knipper vol ongeloof met mijn ogen. Voor mij ligt het prachtige Kouros Exclusive Hotel & Suites. Het levendige plaatsje Faliraki op Rhodos heb ik nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik had zo’n gezellig, knus plekje hier niet verwacht tijdens mijn vakantie! Het hotel is modern en wit, maar tegelijkertijd heel natuurlijk.

Net als ik denk dat het niet mooier kan, nodigt George mij uit om een kijkje te nemen in de kamers. “Je kijkt zo nieuwsgierig rond en dit wil ik je niet onthouden”, zegt de eigenaar trots. En hij heeft gelijk. De suites zijn prachtig. Het ontwerp is bijzonder en overal is over nagedacht. “Wauw”, stamel ik onder de indruk. Meer weet ik niet uit te brengen. George moet lachen. “Neem dan maar eens een duik. Ik ben benieuwd wat je dan te zeggen hebt.”

Dat aanbod sla ik niet af. Met een plons spring ik het water in. Hé is dat… zand? Alsof ik in de zee loop. Dat heb ik nog nooit gezien! Ik ben sprakeloos. Sprakeloos van deze bijzondere ontdekking.

Extra informatie

Stad

Faliraki

Aantal sterren

4

Beoordeling

9

Verblijf

Hotel

Locatie

Hier vind je Kouros Exclusive Hotel & Suites in de stad Faliraki op Rhodos.


Afstanden

Dit zijn de afstanden tot de verschillende belangrijke punten:

Afstand tot strand circa 100 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: faliraki circa 800 meter

Afstand tot luchthaven circa 18 kilometer