Hotel Princess Andriana Resort & Spa

Hotel Princess Andriana Resort & Spa

 907,00

Hotel Princess Andriana Resort & Spa

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 5-sterren accommodatie Hotel Princess Andriana Resort & Spa. Verblijf in de mooie stad Kiotari. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (8.6) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: ba0a0c69af29 Categorie:

Beschrijving

Hotel Princess Andriana is een prachtige combinatie van stijlvolle hotelkamers, zeer goede faciliteiten en een fantastische service. Er is een brede selectie van leuke bars en restaurants waar de drankjes en hapjes inclusief zijn. Dit samen vormt de ideale setting voor een heerlijke vakantie op het mooie eiland Rhodos. Het is perfect voor zowel koppels als gezinnen, want het hotel heeft veel te bieden.

Geniet van het prachtige landschap en het uitzicht op de diepblauwe horizon. Na een paar stappen sta je al op het strand en rolt de zee je uitnodigend tegemoet. Je kunt natuurlijk ook een duik nemen in het zwembad en opwarmen op een bedje in de zon. Een rustgevende sfeer ervaar je in de wellness en in de gym kun je alvast wat vakantie-kilootjes wegwerken. Het wordt de ultieme ultra all inclusive vakantie voor zowel volwassenen als voor kinderen, wanneer je kiest voor deze prinses!

Extra informatie

Stad

Kiotari

Aantal sterren

5

Beoordeling

8.6

Verblijf

Hotel

Bekijk op kaart

Hier vind je Hotel Princess Andriana Resort & Spa in de stad Kiotari op Rhodos.