Hotel Mayia Exclusive Resort & Spa – adults only

Hotel Mayia Exclusive Resort & Spa – adults only

 1.397,00

Hotel Mayia Exclusive Resort & Spa – adults only

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 5-sterren accommodatie Hotel Mayia Exclusive Resort & Spa – adults only. Verblijf in de mooie stad Kiotari. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (9.1) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: 3b14d3bd8fd2 Categorie:

Beschrijving

Hotel Mayia Exclusive Resort & Spa is een prachtig en luxe vijfsterren resort direct aan het strand omringt door de blauwe Egeïsche Zee. Tijdens een vakantie in deze Excellent, voor alleen volwassen gasten, zal het je aan niets ontbreken en gaat relaxen helemaal vanzelf. De meerdere zwembaden en ligbedden om uren op weg te dromen, helpen je daar wel bij.

De exclusieve restaurants, om de smaakpapillen te prikkelen, laten je à la carte dineren met volledige bediening. In de street-food corners maak je kennis met variërende Griekse, Italiaanse maar ook Aziatische hapjes. De champagnebar doet er nog een schepje bovenop en geven je het ultieme vakantiegevoel.

Het uitstekende wellness center biedt een scala aan behandelingen die je lichaam en geest verkwikken en helpen je volledig op te laden. Optimaal genieten hier! 

Extra informatie

Stad

Kiotari

Aantal sterren

5

Beoordeling

9.1

Verblijf

Hotel

Bekijk op kaart

Hier vind je Hotel Mayia Exclusive Resort & Spa – adults only in de stad Kiotari op Rhodos.