Hotel Kresten Royal Euphoria Resort

Hotel Kresten Royal Euphoria Resort

 770,00

Hotel Kresten Royal Euphoria Resort

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 5-sterren accommodatie Hotel Kresten Royal Euphoria Resort. Verblijf in de mooie stad Kalithea. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (8.6) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: 5a735cb8f176 Categorie:

Beschrijving

Hotel Kresten Royal Euphoria Resort ligt op een unieke locatie in het noordoosten van Rhodos. Het resort is gebouwd in een heuvelachtig landschap en dat zorgt voor een adembenemend uitzicht over de eindeloos blauwe zee. Het resort is helemaal nieuw en dat is goed te zien. De ruime kamers en suites zijn van alle gemakken voorzien en sommige hebben zelfs een privézwembad. Dat is pas luxe, net als de Aegeo Spa. De spa is prachtig en de perfecte plek om je batterij op te laden.

Denk je aan vakantie, dan denk je aan lekker eten. Ook dat is uitstekend geregeld. Je hebt hier sfeervolle (thema)restaurants, poolbars en zelfs een wijn- en champagnebar. De dag begint dan ook met een heerlijk Grieks ontbijt in het ochtendzonnetje en eindigt ‘s avonds met een cocktail of glas bubbels onder de sterren. Eén ding is zeker: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke vakantie.

 

 

 

Extra informatie

Stad

Kalithea

Aantal sterren

5

Beoordeling

8.6

Verblijf

Aparthotel

Bekijk op kaart

Hier vind je Hotel Kresten Royal Euphoria Resort in de stad Kalithea op Rhodos.