Hotel Electra Palace Resort

Hotel Electra Palace Resort

 951,00

Hotel Electra Palace Resort

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 4-sterren accommodatie Hotel Electra Palace Resort. Verblijf in de mooie stad Ialyssos. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (8.3) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: d041958023f9 Categorie:

Beschrijving

In het luxe Hotel Electra Palace Resort ga je een fantastische vakantie tegemoet in Ialyssos. Waan je in een prachtig modern decor dat pas is gerenoveerd en geef je over aan alle luxe. Deze vakantie zal het je aan niets ontbreken.

Ontspanning voert de boventoon deze vakantie, maar dit vul je natuurlijk naar eigen wens in. Zo sta je binnen enkele stappen al op het strand voor een zonovergoten dag, of je geniet van waterspetters aan de rand van het grote gerenoveerde zwembad. Rondom dit zwembad haal je lekkere drankjes en snacks van de poolbar en geniet je van de lounge muziek. De kleine reizigers kunnen zich ontpoppen tot waterratten in het kinderzwembad, tenminste, als ze het niet te druk hebben met de leuke activiteiten van het animatieteam. De kamers zijn ruim en modern ingericht; perfect voor een goede nachtrust of een dutje in de middag.

Sportliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen bij het resort. Stretch de spieren met de outdoor yoga lessen, oefen je vaardigheden op de tennisbaan of ga je toch voor een potje volleybal? Wie na deze workouts trek heeft gekregen kan terecht in een van de 3 restaurants. Je mag maar liefst tweer keer gratis dineren in één van de a la carte restaurants. Tijdens verschillende kooklessen leer je hoe je verschillende maaltijden zelf kunt maken. Leuk om thuis nog eens te proberen en na te genieten van een fantastische vakantie.

Extra informatie

Stad

Ialyssos

Aantal sterren

4

Beoordeling

8.3

Verblijf

Hotel

Bekijk op kaart

Hier vind je Hotel Electra Palace Resort in de stad Ialyssos op Rhodos.