Horizon Line Villa’s

Horizon Line Villa’s

 1.019,00

Horizon Line Villa’s

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 5-sterren accommodatie Horizon Line Villa’s. Verblijf in de mooie stad Kiotari. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (8.7) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: c4852a616975 Categorieën: ,

Beschrijving

Toen ik hoorde dat je op Rhodos geweldig kan quad rijden, kon ik het niet laten om dit uit te proberen. Samen met mijn vrienden Julius en Andreas reden we door bossen, zandwegen en zelfs door beekjes. Na de rit zat ik vol adrenaline, maar ik besefte ook dat ik nog een plek moest vinden om te overnachten. “Je moet naar Horizon Line Villas gaan Eliza!”, zei Julius vol overtuiging.

Nog geen twee uur later stond ik voor de poort van de villa’s. De eigenaar verwelkomde me en ik kreeg meteen een villa aangewezen. Hij zag aan me dat ik een actieve dag achter de rug heb en gaf me de tip om vooral even een kijkje te nemen in de badkamer waar de jacuzzi staat. Wat een aangename verrassing!

Nadat ik helemaal opgefrist en relaxed uit de jacuzzi kwam, keek ik nieuwsgierig rond en liep ik het terras op. Een blij gevoel overvalt me. Ik staar ademloos voor me uit. Vanaf het terras word ik getrakteerd op een prachtig uitzicht op het strand van Kiotari, dat maar 40 meter bij mij vandaan ligt! Ik weet al meteen hoe ik morgen mijn dag ga besteden. Op dit plekje wil ik geen nacht blijven, maar een hele week…

Extra informatie

Stad

Kiotari

Aantal sterren

5

Beoordeling

8.7

Verblijf

Villa

Locatie

Hier vind je Horizon Line Villa’s in de stad Kiotari op Rhodos.


Afstanden

Dit zijn de afstanden tot de verschillende belangrijke punten:

Afstand tot strand circa 30 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 3 kilometer

Afstand tot luchthaven circa 50 kilometer