Caesars Gardens Hotel & Spa

Caesars Gardens Hotel & Spa

 1.138,00

Caesars Gardens Hotel & Spa

Geniet van een vakantie op Rhodos van de prachtige 5-sterren accommodatie Caesars Gardens Hotel & Spa. Verblijf in de mooie stad Lindos. Ontdek waarom deze accommodatie een hoge beoordeling (9.2) krijgt en geniet van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Artikelnummer: cd3a218b4bd2 Categorieën: ,

Beschrijving

Het is nog vroeg in de ochtend van mijn vakantie op Rhodos als ik geboeid luister naar de succesverhalen van eigenaar Kosmas. Een uur geleden stapte ik de poorten binnen van Caesars Gardens Hotel & Spa in Lindos. Kosmas liep meteen op me af, met uitgestrekte hand en een glimlach op zijn gezicht. Nieuwsgierig keek ik om me heen. Ik zag een groot zwembad met ligstoelen en een botanische tuin eromheen, vol Mediterrane bomen, bloemen en geurige kruiden. Dit Adults Only adresje straalt serene rust uit…

De zon schittert fel aan de hemel, dus we zijn neergestreken in de schaduw. Terwijl de geur van verse kruiden af en toe voorbij zweeft, vertelt Kosmas hoe zijn vader in de jaren ’70 een succesvol restaurant runde. “Mijn vader is mijn grote voorbeeld. Na achttien jaar nam hij een rustpauze, om nóg sterker terug te komen, met dit hotel en restaurant aan de voet van de Akropolis. Hij serveerde altijd het beste uit de Mediterrane keuken.”

Zou Kosmas het talent van zijn vader hebben overgenomen? Ik besluit vanavond in zijn restaurant te proeven wat de menukaart te bieden heeft. De naam Caesars Gardens heeft hij vast niet zomaar gekozen: zijn familie kwam, zag en overwon.

Extra informatie

Stad

Lindos

Aantal sterren

5

Beoordeling

9.2

Verblijf

Hotel

Locatie

Hier vind je Caesars Gardens Hotel & Spa in de stad Lindos op Rhodos.


Afstanden

Dit zijn de afstanden tot de verschillende belangrijke punten:

Afstand tot strand circa 1

Afstand tot centrum: circa 1 kilometer